Livrarea comenzilor

 
Home » Suport clienti » Livrarea comenzilor

Intracom Trading Company SRL poate asigura livrarea mobilierului comandat atat in Timisoara cat si in intreaga tara.

     Transportul mobilei la domiciliu va fi programat in functie de graficul intern de livrari.
Dupa trimiterea comenzii, veti fi contactat telefonic de catre departamentul nostru de vanzari pentru a stabili toate detaliile de livrare. Livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat rapid, iar produsele vor fi livrate pana in fata imobilului in care dumneavoastra aveti domiciliul sau sediul.

1. Costuri de Livrare

Timisoara:

- Pana in fata imobilului sau pana unde este acces cu masina costul transportului este de 100 de lei
- Pentru localitatile limitrofe Timisoarei (in limita a 100 km) costul transportului este de 2,5 lei/km dus intors (nu mai putin de 100 lei).

In tara livrarea se face fie prin curierat rapid fie prin alte firme de transport. Costurile unei livrari variaza in functie de valoare, greutate, volum, produse si orasul de destinatie. Dupa ce ati plasat comanda veti fi sunat si vi se va comunica costul si termenul de livrare. Contravaloarea transportului in tara se achita  ramburs la livrare.    

2. Termen de Livrare

     Dupa confirmarea comenzii se stabileste impreuna cu clientul o zi si un interval orar de livrare.
     Desi incercam zilnic sa satisfacem nevoile tuturor clientilor nostri, nu putem garanta mereu livrarea la ore fixe din zi. In schimb clientul va primi, un interval orar in care se va face livrarea. 
     Pentru clientii care doresc livrari urgente sau la ore fixe, la costurile de livrare deja prezentate se pot adauga cheltuieli suplimentare.

3. Conditii de livrare

- Transportul este asigurat doar pana in fata cladirii clientului sau pana in cel apropiat punct in care masina poate parca. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa livrata. Transportul produselor de la masina pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto. 
- Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, numar de telefon gresit etc) intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.
- Mobilierul se livreaza la colet. Coletele includ feroneria si instructiuni de montaj. In cadrul pretului prezentat in pagina de produs nu se include si montajul.
- Comenzile se preiau, se prelucreaza si livreaza in limita resurselor disponibile si in functie de graficul intern de livrari.
- Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile datorate cauzelor de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

4. Politica de returnari

     Potivit legislatiei in vigoare, clientii (persoane fizice) au dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului. Orice retur trebuie sa fie precedat de o notificare a intentiei de retur. Aceasta notificare se poate face pe mail sau impreuna cu produsele, in termenul prevazut de lege. Returul trebuie sa fie insotit de urmatoarele documente: factura, chitanta (curier), notificare. Clientii trebuie sa mentioneze în notificare daca doresc rambursarea banilor sau schimbarea produsului. In cazul in care nu se respecta toate conditiile de retur, ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

     In cazul in care produsele la care se solicita returnarea prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, componente sau accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, sau nu sunt returnate in aceeasi stare in care au fost livrate, Intracom Trading Company SRL are dreptul de a decide acceptarea sau nu a returului. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 14 zile de la retur. In acest cost intra doar valoarea produselor, nu si transportul aferent comenzii, returului sau costul altor servicii.

     Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna: produsele executate dupa specificatiile consumatorului, produsele distinct personalizate, produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid sau produsele comandate online care sunt ridicate direct din magazin. In cazul produselor executate la comanda clientul poate pierde avansul achitat daca din motive ce nu tin de vanzator comanda nu a putut fi finalizata la timp si livrarea nu s-a putut face.

     In cazul in care Clientul solicita inlocuirea produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care Clientul a returnat un produs si solicita inlocuirea, iar Intracom Trading Company SRL nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, aceasta va oferi Clientului contravaloarea produsului sau alt produs in cazul in care Clientul accepta acest lucru. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Client. In cazul solicitatii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta de pret nu se va returna. Aceste dispozitii se aplica conf. O.U.G. 34/2014.

Abonare
Newsletter
Ghid de cumpărături: cum cumperi online canapeaua perfectă
BLOG
Oricât de vastă și de diversificată este gama de mobilier dintr-un magazin fizic, nu se va compara niciodată cu numărul și selecția de produse pe care le găsești în magazinele online. Și, deși poate la început te sperie ideea de a cumpara piese de mobilier fără să le testezi în prealabil, nu este necesar să fie așa. Există foarte multe părți bune la achiziționarea online, tocmai de aceea multe persoane optează din ce în ce mai mult către această metodă. Te scutește de timp pierdut prin magazine, vei găsi un număr mult mai mare de piese de mobilier pe site și este ușor de comandat. Tot ce trebuie să faci este să ții cont de acest ghid de cumpărături, iar tu te vei bucura de noua ta canapea ani de zile.
CONTACT
Intracom Trading Company S.R.L.
Calea Lugojului 2 Timisoara:
Luni - Vineri: 10:00-19:00, Sambata: 10:00-14:00
Tel : 0256 255 555
© 2020 Mobelhaus.com - Toate drepturile rezervate